Cookie- og privatpolitik

Cookie- Og Privatlivspolitik

 

  1. Hvem er vi?

DigiWise er stiftet og drevet af Lykke Møller Kristensen. Du kan læse mere om Lykke her (link til om mig)

DigiWise  drives fra følgende adresse:

DigiWise v/ SoMe-Right

Øster Snedevej 15

7120 Vejle Ø

CVR 30670310

Alle spørgsmål vedr. siderne kan rettes til Lykke på følgende mail: lmk@lykkemoellerkristensen.dk

 

  1. Vi bruger cookies til at gøre vores annoncer billigere for os og mere relevante for dig

Indholdet på DigiWise skal både være relevant og gratis. Det har været vores mål siden vi startede og sådan ønsker vi, at det skal blive ved med at være. Webshoppen på DigiWise drives som en kommerciel forlængelse af de øvrige aktiviteter i DigiWise og giver alle interesserede et sted at finde inspiration til det digitale liv.

Vi bruger både Googles cookie og Facebooks pixel, fordi de hjælper til at sikre, at de annoncer vi viser, er så relevante som muligt for dig og så billige som muligt for os.

Det betyder helt konkret, at hvis du allerede har læst en bestemt artikel om fx sikkerhed på Snapchat, så kommer du sandsynligvis ikke til at se en reklame for netop den artikel – en bedre oplevelse for dig og en sparet omkostning for os. Det betyder også, at hvis du fx har besøgt vores side eller vores webshop på en vens anbefaling og læst et par artikler, så har vi mulighed for at vise dig annoncer på Facebook for andre artikler eller produkter, som du måske også ville finde relevante, og det betyder at Google måske også vil præsentere en af vores artikler eller produkter øverst hvis du søger på fx ”sikkerhedsindstillinger” eller ”Snapchat”. Det er også muligt, at vi bruger de data vi har om dit besøg på fx en artikel om sikkerhed dig en artikel om tendenser.

Ambitionen med at drive webshop og magasin under samme hat, er at skabe et samlet univers, hvor alle kan finde inspiration til et bevidst digitalt liv.

Hvis ikke du ønsker noget af dette, kan du altid slette dine cookies (Link til hvordan) og forlade siden uden at klikke videre.

Selvom du sletter dine cookies, bliver du ikke fri for reklamer. Du vil stadig se lige så mange reklamer og nogle af dem vil du måske se mange flere gange end du behøver. Uden cookies kan du også risikere, at dele af siden ikke fungerer optimalt.

 

Lagring af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig. Tilmelder du dig fx vores nyhedsbrev, vil vi have din mailadresse og evt et par andre personoplysninger.

Så længe du bare læser vores artikler, registrerer vi typisk kun et par tekniske oplysninger om din enhed (fx om det er en computer, tablet eller telefon), din IP-adresse, en omtrentlig geografisk placering samt hvilke sider, du har klikket på.

Foretager du derimod et køb i vores webshop, beder vi typisk om flere oplysninger: Dit navn, mobilnummer, email, adresse og betalingsoplysninger. Mens sidstnævnte håndteres 100 % af Nets, er det os, der håndterer alle de oplysninger, der skal bruges for at få varen frem til tiden.

 

Datasikkerhed

Vi har truffet en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan blive videregivet til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og levering af ydelser, fx afsendelse af nyhedsbrev.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Denne opbevaring og behandling sker på vores vegne.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lmk@lykkemoellerkristensen.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.